The project

The project is the result of the restoration of the existing villa in the light of contemporary housing requirements and the current criteria of anti-seismic engineering. Each residence will be equipped with comforts of the highest standard to allow for a comfortable living experience that can be extended comfortably throughout the year, even though it is located within a portion of nearly unspoiled pinewood. The adoption of new housing layouts means that each of the four duplex residences enjoys an indigenous garden, naturally obtained within the pine forest, while maintaining appropriate levels of privacy. The appliances are autonomous with particular attention to energy-saving. Each residence has a covered carport and an external wooden storage shed for sheltering bicycles, garden furniture and equipment.